top of page
Going for a Walk

GASTGEZIN GEZOCHT

 Lief Doodles pup 2023

Wij willen graag op een verantwoorde manier voor nakomelingen zorgen zodat de Australian Labradoodle een mooi en gezond ras blijft. Hiervoor hebben wij nieuwe lijnen nodig. Het is erg leuk om honden zelf te houden maar wij vinden het belangrijk dat een hond in een liefdevol gezin komt waar hij/zij de aandacht krijgt die hij/zij verdient. 

Als gastgezin krijgt u de hond in huis en die wordt lid van jullie familie. Voor een teefje is het zo, dat ze na dat zij goedgekeurd is om nestjes te krijgen, ingezet kan worden in het fokprogramma. Dit betekent dat als een dekking lukt en er pupjes verwacht worden de hond ongeveer 9 weken bij ons zal verblijven. Nadat de pups zijn geboren, zijn jullie uiteraard welkom om jullie hond met pups te komen bezoeken. (Dit doen wij na twee weken als de oogjes open zijn). 


Onze lieve doodle mama’s krijgen maximaal 2/3 nestjes bij ons in huiselijke kring. Daarna mogen ze genieten van hun heerlijke doodle leven in het gezin waar ze wonen. Bij ons krijgen ze alle liefde, zorg en aandacht die ze verdienen!


De normale kosten voor het hebben van een hond denk aan: Voer, standaard dierenarts-zorg, mand, cursus etc. Zijn voor jullie als gastgezin. Als er kosten gemaakt worden met betrekking tot de fok dan zijn deze uiteraard voor ons (Lief Doodles). 


Graag willen wij dat de gastgezinnen in de buurt van Mook en Middelaar wonen ( max 45 auto minuten rijden). Dit omdat wij graag ook een fijn contact met jullie en de hond willen onderhouden. Wanneer u/jullie een keertje een dagje/nachtje weg willen gaan, is het in overleg mogelijk dat ze bij ons komt logeren. 


Wij fokken volgens de regels van de rasvereniging ALAEU. Wij vinden dat het welzijn van de hond voorop staat. Dat betekent dat wij vinden dat de hond niet alleen fysiek in staat moet zijn, maar ook geestelijk.  


Mocht u nog vragen hebben neemt u gerust contact met ons op. Wij geven graag antwoord op al uw vragen. 


Met vriendelijke doodle groet, 


Sabrina & Thomas.


Lief Doodles 

Gastgezin: Over mij
Koosje.jpg
Gastgezin: Afbeelding
bottom of page