top of page

ONZE (LIEF) DOODLES

MARLEY

Mischa's Doodles Marley

10-04-2018

Curly Apricot / Pure Australian Labradoodle

Marley is een heel slim, lief en gevoelig hondje. Ze heeft een zachtaardig en rustig karakter met de liefste uitstraling! Het was liefde op het eerste gezicht toen we haar zagen. Marley is het eerste hondje van Lief Doodles! Ze is fijn gebouwd, een mini doodle (41cm) in de kleur apricot.
Marley kijkt eerst de kat uit de boom, maar wanneer ze je beter kent, dan komt ze gelijk kwispelend bij je. Marley is opgegroeid in de winkel en is daardoor mens gericht. Marley is erg zorgzaam, wanneer je moet hoesten of niezen dan komt ze gelijk kijken of alles wel goed met je is. Soms is ze ook lekker ondeugend en gaat ze opzoek naar sokken. Wanneer ze een sok heeft, krijg je die van ons sokken boefje niet zomaar terug! Wandelen in het bos vindt ze het mooiste wat er is. Lekker actief snuffelen, rennen en met takken spelen! 

Marley heeft 2 nestjes prachtige pups gehad en geniet lekker van haar pensioen! 

Gepensioneerd / Retired  

ALAEU-8294

Geslacht Teefje/Female

Maat 41 cm

Kleur Apricot

HD OFA Good

ED Negatief voor dysplasie

Patella’s Vrij van luxatie

Pra Vrij van ouders

Oogtest Vrij

IMG_1696_edited.jpg

PUCK

Mischa's Doodles Puck
14-12-2018
Fleece / Pure Australian Labradoodle
Tuxedo rood, wit.
Voor Puck is het leven een groot feest, ze gaat kwispelend door het leven. Ze is lekker actief, slim, ondeugend, lief en is altijd vrolijk! Puck houdt van knuffelen en krijgt met haar lieve indringende blik alles voor elkaar! Ze heeft veel energie en is bijna nergens bang voor. Puck is een energieke en stoere dame, een kleine medium (43 cm). Ze heeft een atletische bouw met een mooie zachte fleece vacht. Als we met haar gaan wandelen kijken veel mensen om. Vooral haar prachtige donker rode kleur is opvallend met mooie witte borst, snoet, pootjes en zelfs een wit puntje in haar staart. Puck heeft 18 December 2023 haar 3e en laatste nestje met maar liefst 11 prachtige pups gekregen. Ze mag net als haar baasje van haar gezin lekker met pensioen!

Gepensioneerd/ Retired 

ALAEU-9422

Geslacht Teefje/Female

Maat 43 cm

Kleur: Tuxedo rood wit

Vacht Wavy Fleece

HD OFA Good

ED Negatief voor dysplasie

Patella’s Vrij van luxatie

EIC Vrij

Oogtest Vrij

Improper coat Vrij van ouders


Schermafbeelding 2023-01-23 om 14.50.19.png

SPIKEY

Lief Doodles Spikey
04-01-2021
Fleece / Pure Australian Labradoodle
Rood, wit mismarks Spikey is de dochter van Marley, zij is een heerlijk sociaal dier een echte allemansvriend. Spikey is niet bang en speelt met alle honden, van Herders tot teckels. Spikey is ontzettend slim en braaf maar zodra zij een tak met wandelen heeft gevonden krijg je haar niet zo maar weer mee naar huis. Lekker ondeugend. Spikey is de Dochter van Marley. Spikey woont in een gastgezin vlakbij ons en logeert dan ook regelmatig met plezier weer bij haar mama. Spikey heeft een mooie rode vacht met een witte vlek op haar borst en een klein wit streepje op haar neus. We zijn ontzettend blij met haar, het is echt een gezelligheidsdier en is zéér makkelijk in de omgang.

ALAEU-13781
WALA 00054818
Geslacht Teefje
Maat 39 cm
Kleur Rood, wit mismarks
Vacht Wavy Fleece
HD Excellent
ED Negatief voor dysplasie
Pattela’s Vrij van luxatie
Oogtest vrij

IMG_3715.jpg

TEDDY

Lief Doodles Teddy
20-02-2021
Fleece / Pure Australian Labradoodle
Wit/Apricot Parti Teddy is de Dochter van Puck en zus van Janske. Ze is een lieve zachtaardige knuffel! Heeft een zachtaardig, speels, rustig, vrolijk en vriendelijk karakter en kijkt graag even de kat uit de boom. Ze kan goed omgaan met kinderen, ze woont dan ook in een lief gastgezin met twee kinderen. Ze speelt graag met ze mee met tikkertje of verstoppertje, ze is wel vaak het snelste terug ;). Ook spelen met de bal vindt ze fantastisch! Voor de puppy en voor de vervolg basisvaardigheidcursus is ze met vlag en wimpel geslaagd! Teddy is dol op knuffelen en spelen. Ook heeft ze een ontzettende lieve uitstraling met een hartje van goud. Het is een lief knuffelkontje!

ALAEU-14167

WALA 00054819
Geslacht Teefje
Maat 42 cm
Kleur Parti Abrikoos wit 
Vacht Fleece
HD OFA Excellent
ED Negatief voor dysplasie
Patella’a Vrij van luxatie


3a6ea144-3754-42c7-967e-da7702d8e33b.jpg

JANSKE

Lief Doodles Janske
20-02-2021
Fleece / Pure Australian Labradoodle
Tuxedo Rood/Wit Janske is een kopietje van haar moeder, (Puck) zowel qua uiterlijk als het karakter: enthousiast, lief, actief, speels en is altijd vrolijk!:) Wanneer er iets te beleven is, is ze van de partij! Wanneer het gastgezin met haar opstap gaan, krijgen ze altijd veel complimentjes! Ze gaat met haar gastgezin graag mee opstap, naar de camping of naar de cursus dat vindt ze fantastisch! Ook ging ze altijd mee naar het verzorgingstehuis, de mensen vonden het fantastisch en ze voelt de mensen ook erg goed aan. Janske heeft een lief maatje, waar ze graag samen mee speelt, genaamd Flip. Flip is ook een labradoodle van de dochter van het gastgezin.
Wanneer Janske bij ons komt logeren, worden we in de ochtend altijd enthousiast begroet met een speeltje. Wat zijn we blij met deze lieve en altijd vrolijke hond.

ALAEU-14166

WALA 00054820

Geslacht Teefje

Maat 44 cm

Kleur Tuxedo

Vacht Wavy Fleece

HD OFA Ecxellent

ED Negatief voor dysplasie

Patella’s Vrij van luxatie

IMG_1888.jpg
Onze Honden : Vrouwtjes
bottom of page