top of page

PUP INFORMATIE

Op 11 mei 2023 is Lief Doodles Janske bevallen van 9 lieve pups. Voor alle Pups hebben wij nieuwe lieve baasjes gevonden. 


Graag een Lief Doodles pup?


Wanneer er interesse is mag er een e-mail verstuurd worden naar.

liefdoodles@outlook.com of via het contact formulier.

U kunt ons volgen op Facebook en Instagram van Lief Doodles

Met veel liefde hebben wij af en toe een nestje Australian Labradoodles. De pup krijgen een liefdevolle verzorging waar gezondheid en een lief karakter voorop

staan!

Hieronder staat informatie over onze werkwijze en nestjes pups die wij verwachten in 2023.

Wij zijn een kleinschalige fokker van Australische Labradoodles. Op professionele wijze krijgen wij in huiselijke kring af en toe een nestje pups.


In eerste instantie kijken wij bij het maken van een match voor een van onze dames naar het karakter van onze dames en daar een passende reu bij te vinden.


Het allermooiste aan de Australische Labradoodle vinden wij het karakter van deze prachtige hond, Het zijn ontzettend lieve, leergierige en zachtaardige honden. Als wij een geschikte date hebben kunnen vinden dan maken wij dat hieronder bekend. Als de match tussen de beide honden  mensen aanspreekt kan er op het bericht gereageerd worden.  

Wij zullen dan een vragenlijst sturen waarin nieuwe gezinnen kunnen aangeven waarom ze graag een hond uit de combinatie zouden willen. 

Als de dekking is geslaagd is het altijd even spannend.... 4 weken na de dekking weet je pas of deze geslaagd is. Dit gebeurd bij de Dierenarts door het maken van een Echo. Op een echo zou je het aantal "kamertjes" kunnen tellen hoeveel pups er verwacht worden. ( Dit is echter niet 100% nauwkeurig) Het aantal kan lager maar ook hoger uit kunnen vallen. 

Bijna tegen het einde van de dracht, kan je een röntgen maken van de buik. Hier kun je de botjes van de pups tellen en Kun je voor 95% zeker het aantal pups tellen. 

Pup Informatie: Tekst
thumbnail_D1EC5209-E050-4063-8286-66BC323EC743.jpeg

Wachtlijst is Geopend, Volgend jaar hopen wij weer een nestje prachtig lieve pups te krijgen. Houd onze website en socials in de gaten! 


Op 11 mei 2023 is Lief Doodles Janske bevallen van 9 lieve pups. We hebben voor dit nestje voor alle pups lieve baasjes gevonden! 

Graag een Lief Doodles pup?


Wanneer er interesse is mag er een e-mail verstuurd worden naar 

liefdoodles@outlook.com of via het contact formulier.

U kunt ons volgen op Facebook en Instagram van Lief Doodles.  

Pup Informatie: Over mij
IMG_0557_edited_edited.jpg
Pup Informatie: Afbeelding
bottom of page