top of page

PUP INFORMATIE

Graag een Lief Doodles pup?

Wanneer er interesse is mag er een e-mail verstuurd worden naar.

liefdoodles@outlook.com of via het contactformulier.

Op dit moment hebben wij geen puppy's beschikbaar. In de toekomst verwachten wij wel weer lieve puppy's. Dit maken wij bekend via onze website, Facebook en Instagram. 

U kunt ons volgen op Facebook en Instagram van Lief Doodles

Met veel liefde hebben wij af en toe een nestje Australian Labradoodle pups. De pups krijgen een liefdevolle verzorging waarin gezondheid en een lief karakter voorop staan!

Hieronder staat informatie over onze werkwijze en nestjes pups die wij verwachten in 2024.

Wij zijn een kleinschalige fokker van Australische Labradoodles. Op professionele wijze krijgen wij in huiselijke kring af en toe een nestje pups.

In eerste instantie kijken wij bij het maken van een match voor een van onze dames naar het karakter van onze dames en zoeken daar een passende reu bij.

Het allermooiste aan de Australische Labradoodle vinden wij het karakter van deze prachtige hond, Het zijn ontzettend lieve, leergierige en zachtaardige honden. Als wij een geschikte date hebben kunnen vinden dan maken wij dat hieronder bekend. Als de match tussen de beide honden mensen aanspreekt kan er op het bericht gereageerd worden.  

Wij zullen u dan een vragenlijst sturen waarin nieuwe gezinnen kunnen aangeven waarom ze graag een hond uit de combinatie zouden willen. 

Als de dekking is geslaagd is het altijd even spannend.... 4/5 weken na de dekking weten we pas met het maken van een echo of deze geslaagd is. Dit gebeurd bij de Dierenarts, op een echo zou je het aantal "kamertjes" kunnen tellen hoeveel pups er verwacht worden. ( Dit is echter niet 100% nauwkeurig) Het aantal kan lager maar ook hoger uit kunnen vallen. 

Bijna tegen het einde van de dracht, kan je een röntgen maken van de buik. Hier kun je de botjes van de pups tellen en Kun je voor 95% zeker het aantal pups tellen.


Daarna is het wachten op de bevalling en hopen we dat alles goed gaat met moeder hond en haar pupjes.

Pup Informatie: Tekst
IMG_0557_edited_edited.jpg
Pup Informatie: Afbeelding
bottom of page